Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ortak Üretim Merkezi ile Doğu Akdeniz ABİGEM’ie ziyaret

ATSO ve HESOB Himayesinde Bulunan Antakya Mobilyacılığının Geliştirilmesi Projesi kapsamında kurulan Ortak Üretim Merkezi ve Doğu Akdeniz ABİGEM ziyaret edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2021 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2021 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
 Ortak Üretim Merkezi ile Doğu Akdeniz ABİGEM’ie ziyaret

ANMOGEP Ortak Üretim Merkezi ile Doğu Akdeniz ABİGEM’i ziyaret eden İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, burada ANMOGEP ve ABİGEM Genel Müdürü Samet Fırat Soydemir ve KOSGEB İl Müdürü Hayrettin Çevik'ten teknik bilgiler aldılar.

ANMOGEP ve ABİGEM Genel Müdürü Samet Fırat Soydemir, ANMOGEP Ortak üretim merkezinde oyma sanatı ve ahşap mobilya üzerine üretilen ürünler hakkında bilgiler verdi. KOSGEB İl Müdürü Hayrettin Çevik’de sunum yaparak, proje ile ilgili bilgiler verdi.

ANMOGEP ve ABİGEM Genel Müdürü Samet Fırat Soydemir, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, sunumun ardından ANMOGEP Ortak üretim merkezinde oyma sanatı ve ahşap mobilya üzerine üretilen ürünleri yerinde inceleme fırsatı buldular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.