Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

19 Eylül Gaziler Günü Düzenlenen Törenle Kutlandı

Millet olarak övünç kaynağımız olan kahraman gazilerimizi onurlandırmak ve onlara duyduğumuz minnet duygularımızı ifade edebilmek adına kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Antakya Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2021 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
19 Eylül Gaziler Günü Düzenlenen Törenle Kutlandı

Atatürk Anıtı’na Hatay Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması ile başlayıp saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile devam eden tören; Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Mehmet Ramiz Bakır tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirmesiyle son buldu.

Törene Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Albay Tayfun Çağan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Özkaya, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yusuf Önlen, Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kurum il müdürleri, askeri erkan ve gazilerimiz katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.