Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arsuz’da İkinci 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı

Hatay’ın Arsuz İlçesinde Müftülük tarafından Pirinçlik Mahallesinde 4-6 yaş çocuklar için Kur’an kursu açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2021 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2021 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Arsuz’da İkinci 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı

Pirinçlik 4-6 Yaş Kur’an kursunun açılışına Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Barkın Eryılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Müftüsü Mehmet Sain, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar’ın talimatları ile Arsuz İlçe Müftülüğü bünyesinde 4-6 yaş çocuklar için tasarlanan Kur’an kursunda ayrıca çocukların sosyalleşmeleri de sağlanıyor.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİDİR-

Kur’an Kursu açılışında konuşan Kaymakamı Hacı Hasan GÖKPINAR, 4-6 yaş çağındaki eğitim akademik anlamda en verimli eğitimdir. Buraya gelen öğrencilerimiz temel dini bilgileri öğrenecekler ve gönüllerince oynayıp eğlenecekler.  Çocuğa yapılan yatırım en önemli yatırımdır dedi.

Pirinçlik mahallemizde yapımını tamamladığımız Kur’an kursu ilçemizde bulunan ikinci 4-6 yaş Kur’an olmaktadır. İlçemizde bu kurslarımızın artırılması için tüm imkânlarımızı kullanacağımızı da belirtmek istiyorum. Bizler inanıyor ve biliyoruz ki çocuklarımız bizim geleceğimiz ve istikbalimizdir. Çocuklarımıza yapacağımız her yatırım ailemize, kendimize, memleketimize ve geleceğimize yaptığımız bir yatırımdır. Kur’an Kursumuzda çocuklarımız sadece Kur'an-ı Kerim okumasını öğrenmeyecek, okul öncesi eğitim ile sosyalleşmeleri de sağlanacaktır.’’ dedi.

Açılış törenin ardından Pirinçlik Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an kursunu gezen Kaymakam Gökpınar ve protokol üyeleri çocuklarla birlikte ilk derse katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.