Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arsuz’lu Öğrenciler Malta’da…

Arsuz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘ne bağlı olarak çalışmalarını devam ettiren Proje Ofisinin yaklaşık 2 yıldır yürütmekte olduğu “Project Reconnect” isimli projenin ilk hareketliliği Malta’da gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2021 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2021 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Arsuz’lu Öğrenciler Malta’da…

Türkiye, Malta ve Hollanda ortaklığı ile devam eden “ Project Reconnect” isimli Erasmus+ KA201 Stratejik Ortaklıklar projesi kapsamında 20 öğrenci ve 4 öğretmen 29 Ekim-5 Kasım 2021 tarihlerinde 5 günlük eğitime katıldı.

Ana hedefi, teknolojinin eğitimde kullanımı konusunda öğretmen/eğitmenler için yeni bir pedagojik yaklaşım geliştirmek ve öğrenciler arasında medya okur-yazarlığını artırmak olan proje kapsamında Malta’da düzenlenen 5 günlük eğitimde öğrenciler, web 2.0 araçlarının verimli kullanımı, internetin doğru kullanımı, dijital becerileri geliştirmenin yanı sıra farklı kültürleri tanıma, yabancı akranlarıyla birlikte çalışma fırsatı buldular.

Hareketliliğe katılan Karaağaç Akdeniz Ortaokulu öğrencileri farklı kültürlerden insanlarla arkadaşlık kurma, yabancı dil becerilerini geliştirme gibi nitelikleri kazanmalarını sağlayan ve hayatlarına farklı bir bakış açısı getiren böyle bir projede yer almaktan mutluluk ve gurur duyduklarını belirttiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.