Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Hüzmeli Engelleri Kaldırdı

Deva Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte engelsiz yurttaşları yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2022 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Başkan Hüzmeli Engelleri Kaldırdı

Başkan Hüzmeli, Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği (Defne-DER) Başkanı Fırat Yılmaz ve dernek üyeleri ve gönlünde engelsiz yaşamı hissedenlerle bir araya gelen Hüzmeli, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yaptıkları etkinlikle farkındalık yarattı.

‘Engelsiz Yaşam’

‘Engelsiz Yaşam’ hedefi ile Antakya ve Defne’de yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya ve sosyal hayata katılmalarını sağlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Defne-DER 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında kendileri ile bir arada olan tüm dostlara teşekkürü bir borç biliriz dedi.

“Bir gün değil hayatın her gününde birlikte olacağız”

Düzenlenen programa katılan DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa etmeliyiz diyerek değerli dostlarımızla yaşamlarını kolaylaştırmak ve onların önündeki olumsuzlukları kaldırmak için bir gün değil hayatın her gününde birlikte olacaklarını dile getirdi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğine katılan Başkan Nidal Hüzmeli, her insanın bir engelli adayı olduğunu belirterek, Deva Partisi ve Nidal Hüzmeli olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. 3 Aralık gününün farkındalık günü olduğuna dikkat çeken Hüzmeli, Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği üyeleri ve engelli vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğu ifade etti.

“Engelsiz yurttaşlarımızın sorunları hepimizin sorunudur”

Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Başkan Hüzmeli: “Bu önemli bir gün, engelli insanları anlayabilmek açısından oldukça büyük bir öneme sahiptir. Çünkü Engelli kardeşlerimizin gündelik hayatta karşılaştıkları sorunlar hepimizin sorunudur. Bu gün gerek sosyal yaşamda gerekse iş yaşamında kendilerine çok zor yer bulan ve yaşamın birçok alanında çeşitli engeller ile karşılaşan engelli bireylerin farkına vararak onlarla birlikte yaşadığımızı unutmamamız lazım. Bu nedenle fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan tam iyi olma hali olarak tanımlanan sağlığın korunması ve geliştirilmesi için çaba sarf edilmesi” gerektiğinin altının çizdi. Maria Plaza Cafe’ de düzenlenen program çerçevesinde engelli bireyler ve misafirler palyaçolarla, ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Bazıları yüzüne resim yaptırdı bazıları da balonlarla oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.