Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tosyalı'nın Öğretmenler Günü Mesajı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden birinin hiç kuşkusuz öğretmenlik olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2021 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2021 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Başkan Tosyalı'nın Öğretmenler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. 

Eğitim sisteminin temel taşını oluşturan öğretmenliğin, dünyanın her ülkesinde onurlu ve itibarlı meslekler arasında yer almakta olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı, mesajında şunları kaydetti:

“Ülkemizin aydınlık geleceği için yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirirken özveriyle çalışan öğretmenlerimiz, çok kutsal ve onurlu bir mesleği icra etmektedirler.

Öğretmenlerimiz kalpleri insan sevgisi ile dolu, mesleğini en iyi şekilde yapma gayreti içinde, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak için nesiller yetiştirmeyi amaç edinmiş fedakâr kişilerdir.

Özgür düşünen, yeniliklere açık, bilim ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyen, bunun da ötesinde bilim ve teknoloji üretebilen, milli ve manevi değerlere saygılı, bilinçli nesiller yetiştirmek için ülkemizin her köşesinde büyük özveri ile çalışan kıymetli Öğretmenlerimiz,  geleceğimizi şekillendiren vazgeçilmez değerlerimizdir.  Yeni nesilleri, bir anlamda ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz fedakâr öğretmenlerimizin varlığı, milletimize daima güven vermektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş Öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.