Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belen İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde Randevusuz Aşı Uygulaması Başlatıldı

Belen İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince, İlçe Sağlık Müdürlüğü binası giriş katında Covid-19 Biontech aşı istasyonu kurularak, hafta içi 09:00 ile 16:00 saatleri arasında vatandaşlara randevu alınmaksızın aşı yapılmaya başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Belen İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde Randevusuz Aşı Uygulaması Başlatıldı

Belen İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince, İlçe Sağlık Müdürlüğü binası giriş katında Covid-19 Biontech aşı istasyonu kurularak, hafta içi 09:00 ile 16:00 saatleri arasında vatandaşlara randevu alınmaksızın aşı yapılmaya başlandı.

Bugün için sistemin izin verdiği 30 yaş üzerine aşılama yapılırken, 23.06.2021 tarihinden itibaren de aşılama yaşının 25 yaşa çekilmesi ve sisteme tanımlanması ile birlikte 25 yaş üstü tüm vatandaşlarımıza da randevusuz aşı hizmeti verilebilecektir. Randevusuz aşılama hizmeti ile birlikte, Aile Hekimliklerinden alınan randevu ile aşı yaptırılmasına ilişkin uygulama da devam ettirilmektedir.

Pandemi döneminden kurtulmak ve bundan sonraki süreçte salgının etkisini minimuma indirgemek için aşısını yaptırmayan tüm vatandaşlarımızı aşılarını yaptırmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.