Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Geliyor

“Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor” kapsamında çalışmalarını zor şartlara rağmen tamamlayan Belen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri övgüyü hak ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2021 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2021 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Belen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Geliyor

Elektrik Elektronik Teknolojisi ve Metal Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencilerinden oluşan çalışma grubu “Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor Projesi” kapsamında korkuluk, sundurma, elektrik tesisatı vb. alanlarda öğrencilerin el emeği, göz nuru çalışmalarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu.

İlçesinde marka olma yolunda önemli adımlar atan okulumuz bünyesinde Mesleki Eğitim Merkezi açılacağı haberini de aldık. Artık Belen’de oturup Çıraklık Eğitime gitme zahmeti de ortadan kalkmış olacak. Bölge halkının faydasına bir proje. Duyumunu aldığımız ikinci haber de okulumuz bünyesinde “ Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı” nın açılma teklifinin yapılmış olması. Kendi adıyla yemeği olan Belen’imize yakışacak bir bölüm. Aynı zamanda bölgenin yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacaktır. Çalıştığı okullarda iz bırakan, yaptığı çalışmalarla okulunu ön plana çıkaran Okul müdürü Yusuf KURTAR başta olmak üzere emeği geçen herkese Belen halkı adına teşekkür ediyoruz. Sizler gibi hizmet aşkıyla yanan eğitim neferlerimiz olduğu müddetçe geleceğe olan güvenimiz daha da sağlamlaşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.