Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER…

İskenderun Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ve Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü çadır kentte yaşayan depremzede çocuklara etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2023 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER…

İskenderun Yıldırım Tepe Mahalle Muhtarlığı yanındaki Çadır Kentte gerçekleştiren etkinliğe Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara ve İskenderun Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Yılmaz Balaman ve Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin katılım sağladı.
İskenderun Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ve Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü Personelleri, depremzede çocukların yüzünü boyayarak, keyifli vakit geçirmelerini sağladı.
İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından psikososyal destek verilen çocukların, yüz boyama etkinliği ve palyaço gösterileriyle deprem psikolojisinden uzak vakit geçirmesi sağlanıyor.
Depremden etkilenen çocukların yaşadıkları zorlu süreci aşmaları için oyun ve spor temelli sosyal destek çalışması yürüten ekipler, çocukların korkularını atlatmaları ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla eğitmenler eşliğinde resim, akıl ve zeka oyunları, yüz boyaması, gibi etkinlikler yapıyor.
Etkinliklerde yapılan yarışmalara katılan çocuklar keyifli dakikalar yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.