Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekçiden Mesaj Net: Kaos ve kavgadan beslenenlerin oyunu bozuldu!

Özçelik İş Sendikası’nda Mart ayında yapılması öngörülen genel kurul öncesi emeği ve alınterinden başka sermayesi olmayan çelik işçisinin gönlü ve yüreği Başkan Mehmet Güngör’ü işaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2021 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Emekçiden Mesaj Net: Kaos ve kavgadan beslenenlerin oyunu bozuldu!

Her zaman olduğu gibi tüm çelik işçileriyle kurduğu gönül köprüsünde buluşmalara davet edilen Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, onlarca davete yetişmeye çalışıyor, emekçilerle kucaklaşıyor.

Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanan, bugüne kadar verdiği hizmetlerinin, samimiyet ve özverinin karşılığını emekçinin gönül dolusu kucaklaşmalarında bulan Şube Başkanı Mehmet Güngör ve ekibinin keyfi yerinde.

Geçmişte yaşanan yıkımların, ayrıştırmaların, kavga ve kaos düzenini yeniden yaşamak istemediklerine vurgu yapan emekçiler, huzur, güven ortamı ve iş barışının hakim olduğu tüm işletmelerde kurgulanan oyunu bozmaya kararlı olduklarının altını çizerek, “Mehmet Güngör’le yola devam edeceğiz. Karanlık oyunların, kaostan ve kavgadan beslenen güruhların oyununu gördük, bu oyunu bozduk ve Mehmet Güngör’le istikrarın devamını istiyoruz” dediler.

Senaryosu karanlıktan, kaos ve kavgadan beslenenler tarafından yazıldığı çok belli olan, huzur ve güven ortamı ile iş barışını baltalamayı amaçladığı netleşmiş oyunu bozarak İstikrarın devamı için Şube Başkanı Mehmet Güngör ve ekibinin etrafında toplandıklarına vurgu yapan emekçiler, “biz bu oyunu, kirli tezgahı gördük ve başkanımız Mehmet Güngör’le huzur ve güven ortamında istikrar sürecek !” mesajı verdiler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.