Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fabrika hırsızlığı güvenlik kamerasında...

İnegöl ilçesinde, mobilya fabrikasından dizüstü bilgisayar çaldığı iddia edilen kişinin görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2012 07:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Fabrika hırsızlığı güvenlik kamerasında...

İnegöl Mobilyacılar Çarşısı'nda bir mobilya fabrikasına giren hırsız, iş yerindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Fabrikanın camlarını kırdığı sırada güvenlik kameralarından birini fark eden zanlı, kamerayı sökmek için duvardaki boruya tırmandı. İlk denemede başarısız olan zanlı, ikinci denemesinde gömleğiyle yüzünü gizlemeye çalışarak kamerayı yerinden söktü.

Güvenlik kamerasını söktükten sonra mobilya fabrikasına giren ve kendisini görüntüleyen diğer kameradan habersiz olarak iş yerindeki odalara giren zanlı, bir odada masanın üzerinden aldığı dizüstü bilgisayarla dışarı çıktı.

Diğer güvenlik kamerasını da fark edince yüzünü gizlemeye çalışan zanlı, yazıhaneden mağaza bölümüne geçti. Burada da güvenlik kamerası olduğunu fark edince yüzünü gizleyerek yazıhane odasına geri dönen zanlı, güvenlik kameralarının bağlı olduğu bilgisayarın kablolarını sökerek kaçtı.

İş yeri sahiplerinin şikayeti üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, iş yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntüleri inceleyen ekipler, zanlının, cinayet suçundan 7 yıl cezaevinde yatan, kundaklama ve çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Mustafa İrfan Mentiş (31) olduğunu tespit etti. Zanlının 2 ayrı mobilya fabrikasına daha girdiğini belirleyen polis, zanlıyı evinde gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.