Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İGC’de Diyap Atar Başkanlığında Yeni Dönem

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)olağan kongresi, 16 Ekim Cumartesi günü Basın Merkezinde yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Yönetim Kurulu Başkanlığına Diyap Atar ve ekibi seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2021 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2021 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
İGC’de Diyap Atar Başkanlığında Yeni Dönem

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongreye

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını İGC Başkanı Rızkıllah Terbiyeli yaptı. Terbiyeli, kongreye katılım gösterenlere teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi. Divan başkanlığı için önerilen Mehmet Ergündüz, Yaşar Güllü ve Ömer Soylu, üyelerin onay vermesiyle görev aldı.

İGC’nin yeni başkanı Vatan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Diyap Atar, genel kurulda yaptığı konuşmada; “Çok değerli arkadaşlarım; bugün cemiyetimiz için önemli bir gün. Çünkü siz kıymetli üyelere hizmet etmek için yeni bir ekip iş başına gelecek.

Bu göreve sizlerin içinden gelen arkadaşlarla birlikte talip oldum. Bu güne kadar bu sorumluluğu alan herkese teşekkür ederim. Cemiyetimize en iyi hizmeti vermek için tüm iyi niyetimizle mesai yapmaya talibiz. Kardeşçe, birlikte yönetmekten yana olacağız.

Hepimizin ihtiyacı olan sosyal buluşmaları sağlayacağız. Herkesin en üst düzeyde itibar göstereceği bir kurum olmak önceliğimiz olacaktır.  Kongremize teşrifleriniz ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.” dedi.  Genel kurul sonunda yeni ve önceki dönem üyeler toplu resim vererek birliktelik temennisinde bulunuldu.

Oybirliğiyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kuruluna seçilen liste şu isimlerden oluştu:

Diyap Atar, Yılmaz Akpınar, Erdal Yılmaz, Gökhan Gökpınar, Korhan Canbolat, Serpil Korkmaz, Sabahattin Uygun, Cuma Keseroğlu ve Ergin Ergündüz

Denetleme Kurulu:

Banu Ulaşan, Yasemin Karali, Mustafa Mert

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.