Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskenderun Emniyet Müdüründen İGC’ye 60. Yıl ziyareti

İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek kuruluşunun 60. Yılını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
İskenderun Emniyet Müdüründen İGC’ye 60. Yıl ziyareti

İskenderun’da basın Kuruluşunun 60. Yılını kutlayan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i konuk etmekten dolayı memnuniyetini dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, İskenderun’un en köklü cemiyeti olarak tanımladığı İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin kuruluşunun yıldönümünü buruk kutladıklarını ifade etti.
Yaşadığımız deprem felaketinin tekrarının yaşanmaması temennisinde bulunan Başkan Atar, “Bu felakette yaşamını yitiren gazeteci meslektaşlarımızın ve kaybettiğimiz tüm canların acısını yüreğimizde taşıyoruz. Mekanları cennet olsun” dedi.
Aynı duyguları yaşadıklarını ifade eden İskenderun Emniyet Müdürü Güneş, “Hepimiz çok büyük acılar ve kayıplar yaşadık. Emniyet mensupları arkadaşlarımızdan da basın mensubu arkadaşlarımızdan da kayıplarımız oldu. Depremde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Hep birlikte bu zor günleri aşacağız rabbimizin de yardımı ile.” Diye konuştu.
Depremde Emniyet güçlerinin özverili çalışmalarına tanık olduklarını ifade eden Başkan Diyap Atar, Yüzyılın felaketinin yıkımını en çok yaşayan ile olarak Hatay’da güvenlik güçlerinin görevlerini titizlikle yürüttüğünü dile getirdi.

Basın mensupları ile sohbetin ardından İskenderun Emniyet Müdürü Güneş, İGC başkanı Atar, gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.