Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2022 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
İTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında, 15 Ekim’de yapılacak olan seçimler öncesi son meclis toplantısının açılışını yapan İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, “Yaklaşık 4 yıldır hep birlikte uyum içerisinde çalıştık. Yönetim Kurulu Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’ın önderliğinde odamız ve bölgemiz ekonomisine değer katacak çalışmalar gerçekleştirdik. Buradan tüm meclis üyelerimize de teşekkür ediyor, seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İTSO Başkanı Yılmaz; “Bölgemiz Ekonomisinin Gelişmesi ve Üyelerimizin Sorunlarının Çözümü İçin Var Gücümüzle Çalıştık”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Eylül ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğine vurgu yaparak; “15 Ekimde oda olarak seçimlere gidiyoruz. Görev yaptığım süre içerisinde odamızın, üyelerimizin sorunları, bölgemiz ekonomisinin sorunları için tüm ekibim ile birlikte var gücümüzle çalıştık. Bölgemiz ekonomisine değer katacak önemli projeleri gerçekleştirdik. Seçim sürecinin huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Görev süresince her konuda bizlere desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olan değerli meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Uyum içerisinde tüm meclis toplantılarımızı gerçekleştirdik ve alınan kararların hepsi oy birliğiyle kabul edildi. Bir dönem daha devam etmek istiyoruz. Her daim sahada olmaya çalıştık. Sürekli üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinledik. Çözüm yolları aradık. Bu sorunları en yetkili mercilere ilettik ve gerektiğinde Ankara’ya kadar giderek, Bakanlık düzeyinde girişimlerimiz oldu. Meslek Komitelerimizin bizlere ilettikleri sorunları da titizlikle değerlendirdik ve çoğunu çözdük. Tüm bu çalışmaları yaparken çalışmaların odamız, üyelerimiz ve bölgemize değer katacağına inanarak hareket ettik. Yeni dönemde de aynı şekilde bu süreci devam ettirmek istiyoruz. Bu vesile ile meclisin son toplantısında sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Odamız seçimlerinin şehrimiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını, birlik beraberlik ve huzur içerisinde bir seçim geçirmemizi temenni ediyorum” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis toplantısında, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

İTSO Eylül Ayı Meclis toplantısında, Vakıf ve Kurucular Kurulu toplantısı da son kez toplantısını yaptı.

İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten’de toplantıda yaptığı konuşmasında,15 Ekim’de yapılacak seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İTSO Eylül ayı Meclisinde, gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.