Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTSO’da Sürücü Kurslarının Sorunları Görüşüldü

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde bölgemizde faaliyet gösteren sürücü kurslarının sorunları görüşüldü.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2022 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
İTSO’da Sürücü Kurslarının Sorunları Görüşüldü

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a, İskenderun Erzin Dörtyol Payas Belen Arsuz Sürücü Kursları Temsilcileri sorunlarını anlatma fırsatı buldular.

Toplantıda söz alan Özel Bal Sürücü Kursu sahibi ve İTSO Meclis Üyesi Hüseyin Tuncer; “Sürücü kursları olarak ülkemizde istihdam sağlayan vergisini ödeyen sektör temsilcileri olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Özellikle akaryakıta yapılan son zamlar ve vergiler nedeniyle personel çıkartmak zorunda kalıyoruz. Sürücü kurslarımızın yolları başta olmak üzere birçok sorunlarımız var. Bu gün bu sorunlarımızı bir araya gelerek paylaşmak ve çözüm önerileri bulmak için buradayız. Her zaman yanımızda olan sorunlarımızı dinleyen ve çözüm yolları arayan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplantıda sürücü kursu temsilcileri, sektörün sorunları ve olağanüstü oluşan akaryakıt zamları, araç alımlarında sürücü kurslarına özel tüketim vergisinden faydalanılmadığı ve kanunlar gereği sabit fiyat uygulanması noktasında destek talebinde bulundular.

Sürücü Kurslarının taleplerini dinleyen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İTSO olarak her zaman üyelerimizin yanında yer alıyor, sorunlarını dinliyor ve en yetkili mercilere iletiyoruz. Bölgemize faaliyet gösteren Sürücü kursları da bizim üyelerimiz. Enerji, akaryakıt başta olmak üzere hemen hemen her şeye zam yapılması tüm sektörlerimizi olumsuz yönde etkiledi. İTSO olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.