Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam ve Milletvekilinden Karahüseyinli'ye ziyaret

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ve Arsuz Kaymakımı Hacı Hasan Gökpınar Karahüseyihinli mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorun sıkıntıları konuştular.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2022 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Kaymakam ve Milletvekilinden Karahüseyinli'ye ziyaret

Sabah Karahüseyinli mahalle muhtarı  Namık Ordulu ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili ve Kaymakama vatandaştan gelen sorunların çözümü için ilgili yerleri arayarak bilgi aldı.

Karahüseyinli mahalle muhtarı Namık Ordulu, yaptığı kısa konuşmasında bizlerin her zaman yanında olan ve bölgemizin değerli milletvekiline çok teşekkür ederim ne istiyorsak yapabildiğinin en iyisini hızlı şekilde yapıyor. Yapılmayacak bir durum varsada açıkça söylyor dedi.

Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise mahallelerdeki toplantıların herzaman olumlu ve güzel geçtiğini belirtiği konuşmasında Bizler milletvekili olarak halkımızın emrindeyiz. Bölgemizde eğer bir sorun var ve bu sorun çözülmüyorsa bu siyasetçilerin suçudur. Bizler bu sorunları en aza indirmek ve biten hizmetleri duyuncada halkımız  kadar seviniyoruz dedi.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ise kısa sürede arsuz’un önemini çok iyi anladım gerçekten bu bölgede çalışan bürokrasinin iyi tecrübesi oluyor. Halkımızın sorunların ıhızma çözülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

Yapılan toplantıya Arsuz Ak parti İlçe başkanı Bünyamin Nal ve yönetim kurulu üyeleri  ve iş insanı Mithat Ceritbinmez de  katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.