Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulundan İTSO’ya Ziyaret

“Deprem Sonrası Destekleyici Projeler Görüşüldü”

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulundan İTSO’ya Ziyaret

Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Babalık yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti.

Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Babalık, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Koç, Çiğdem İsakoğlu ve Seçkin Ökte, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Hatay Kadın Girişimciler Kurulunu ziyaret ettiler. Ziyarette, İTSO Başkan vekili Sanem Akpınar, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ve MB Akademi Eğitmeni Mehmet Besleme de yer aldı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulunu nezaketle karşıladılar.

Ziyarette, bölgede yaşanan deprem felaketi ve sonrasında yapılması düşünülen destekleyici projeler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Babalık ve yönetimine ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen’de Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Babalık ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.