Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutlu:“Antakya İçin Bir Aradayız”

CHP’li Başkan Kutlu ve Meclis Üyeleri; Millet Bahçesi Projesi, Honda Kavşağı, Ekinci Kavşağı ve Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz’la fikir alışverişinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2022 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2022 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Kutlu:“Antakya İçin Bir Aradayız”

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Ümit Kutlu ve CHP’li Antakya Belediyesi Meclis Üyeleri, Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Gündeme dair istişarelerin yanı sıra Antakya’da yapılacak, yapılması planlanan ve yapılması istenen projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

“Millet Bahçesine Otopark Şart”

Gerçekleşen görüşmede kentin en büyük sorunlarından olan araç trafiğini de rahatlatmak adına Millet Bahçesi Projesine otoparkın da dahil edilmesi gerektiğini fikir beyan eden CHP’li Başkan Kutlu ve CHP’li meclis üyelerine, Başkan Yılmaz’dan da destek geldi. Millet Bahçesine otopark şart diyen CHP’li üyelerin bu önerisini dikkate alacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, şehrin araç park trafiğinin rahatlaması anlamında bir alternatif olabileceği vurgusunu yaptı.

“Honda Ve Ekinci Kavşağına Üst Geçitli Çözüm”

Antakya’nın ilçeler arası bağlantı yolu olan Honda Kavşağı (Habib-i Neccar Kavşağı) ile Ekinci Kavşağında yaşanan trafik çilesine de değinen Başkan Kutlu ve meclis üyeleri, bu iki önemli kavşağa üst geçit yapılması gerektiğini ifade ettiler. Özellikle mesai giriş çıkışları ile Hatayspor maçlarında durma noktasına gelen iki kavşağında bir an önce çözüme kavuşması gerektiğinin altını çizen meclis üyeleri, Başkan Yılmaz’dan bu iki kavşağa da proje talebinde bulundular.

“Kentsel Dönüşüm Hakkında Bilgi Sahibi Olmak İsteriz”

Antakya’da son süreçte devam eden kentsel dönüşüm projeleri hakkında yeterli bilgiye sahip olamadıklarını ifade eden Başkan Kutlu ve meclis üyeleri, yapılabilecek bir bilgilendirme toplantısı ile kentsel dönüşümün ne durumda olduğunu bilmek istediklerini aktardılar. Kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Yılmaz, istenilen her durumda bu konu hakkında görüşme yapabileceklerini, gerekli bilgilendirmelerin de sağlanabileceğini aktardı.

Yapılan görüşmelerin ve fikir alışverişlerinin ardından fotoğraf çekimi ile ziyaret son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.