Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mete Aslan: İskenderun’un Kaybedecek Bir Dakikası Bile Yok!

Seçim çalışmaları kapsamında İsdemir çalışanlarının yoğun olduğu Karayılan mahallesine giden Mete Aslan, bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti. Bazı İsdemir çalışanlarının davetini kırmayarak kahvehaneye gelen Mete Aslan, yerel ve genel konularda vatandaşlarla sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2019 02:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Mete Aslan: İskenderun’un Kaybedecek Bir Dakikası Bile Yok!
 Demokrat Partinin belediye başkan adayı olarak halkın karşısına çıktığını söyleyen Mete Aslan, “Ankara’nın dayatma adaylarına bir tepki olarak biz de arkadaşlarla İskenderun ittifakını kurduk. Kimsenin kişiliği ile sorunum yok. Ancak bu bölgenin veya İskenderun’un sınırlarını bilmeyenlerin bu memleketi nasıl yöneteceğini sizlere soruyorum” dedi.

Ülke gündemine dair de açıklamalarda bulunan Mete Aslan, “Bir beka sorunudur gidiyor. Ne beka sorunu? Ben mi ABD’yi buraya çağırdım, Rusya’yı ben mi çağırdım. Siz mi çağırdınız? Benim veya sizlerin bir daveti üzerine mi geldiler. Beka sorunu diye bazı hesapları hayata geçirmenin planları yapılıyor. Uyanık olmanız lazım” dedi.

Ahmet Tor kışlasının taşınacağını da söyleyen Mete Aslan, “Bakın Tor kışlası boşaltılıyor. Burayı kim nereye satacak? Ülkenin tüm varlıklarını satma yetkisinde olan bir fon var. Bu fonun bir üyesi de bizim hemşerimiz. Onun kardeşi de burada belediye başkan adayı. Fabrikaları var. Demir çelik işinde de iyi diye duyuyorum. Belediyecilik peki? O nasıl olacak? İki yıl belediyeyi kendisi mi yönetecek? İskenderun mahalleler arasındaki sınırı bilmeyen nasıl yönetecek. İki yıl kendisini yönlendirenlerle idare edecek. Belediyecilik zaten 5 yılda öğrenilmez. Oyun büyük ve bu oyunu sizlerin görmesi gerekiyor. Adaylar tesadüf değil. Ankara’nın bizlere dayattığı adaylara karşı İskenderun ittifakına sahip çıkmanızı istiyorum. Doktorluk veya demir çelik işini bırakalım bilen yapsın. Ancak belediyeciliği de bırakın bu işi bilen yapsın. İskenderun’un kaybedecek bir dakikası bile yok. Belediyeciliği öğrenmek acemi berberin sizin üzerinizde traş etmeyi öğrenmek gibidir. Belediyeciliği de İskenderun üzerinden öğrenmek için zaman kaybetmeye tahammülü yok” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.