Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öncü Kadınlar; Örnek Hayatlar!

25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” Kapsamında Toplantı Gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2021 22:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2021 22:11
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Öncü Kadınlar; Örnek Hayatlar!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,   25 Kasım ‘’Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’’ münasebetiyle düzenlenen "Öncü Kadınlar" konulu toplantıya teşrif etti.

İskenderun Kaymakamlığı uhdesinde ve İskenderun Belediye Başkanlığı ile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ve koordinasyonuyla İTSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda; Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından kadınların hayatımızdaki yeri ve önemine değinilmesinin akabinde tutkularının peşinden giderek ve inandıkları yolda zirveye çıkarak topluma ilham veren öncü kadınlar ile başarıları ilgiyle takip edilen ve girişimleriyle dikkat çeken kadın girişimciler tarafından hedeflerine giden yolda yaşadıkları, girişim hikayeleri ve deneyimleri paylaşıldı.

Söz konusu toplantıya; Kaymakamımız Sn. İskender Yönden'in yanı sıra Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Yılmaz Balaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erkan Kaya, Kadın ve Demokrasi Derneği Hatay İl Temsilcisi Selma Tunç, Kadın Girişimciler ve diğer davetli konuklar katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.