Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Depci’ye Nezaket Ziyareti

İskenderun Sahil Güvenlik Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2021 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2021 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Rektör Depci’ye Nezaket Ziyareti

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Sahil Güvenlik Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek’i makamında ağırladı. 23 Kasım Salı günü gerçekleştirilen ziyaret, ve karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Rektör Depci ve SG Yarbay Çiçek, birbirlerine iyi temennilerde bulundu.

SG Yarbay Çiçek’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “üniversitemizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarda iş birliğinin ve hedeflerimize ulaşma yolunda paydaşlarımızla yürümenin öneminin farkındayız. Bugün bir deniz bölgesi olan İskenderun’da İSTE ile Sahil Güvenlik Komutanlığı arasında yapılabilecek ortak çalışmalar için istişarede bulunduk.  Sahil Güvenlik Komutanı SG Yarbay Çiçek’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum”  dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.