Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Göksel Bayar Gelişim’de

İskenderun Gelişim Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Göksel Bayar Gelişim’de

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Göksel Bayar, uzman ve akademik kadrosunu güçlendirmeye devam eden İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Göksel Bayar, “Üroloji Kliniğimizde; böbrek, prostat, mesane, cinsel sorun, infertilite (kısırlık), kadınlarda, erkeklerde ve çocuklarda idrar kaçırma problemi gibi rahatsızlıkların tanı ve tedavilerini gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca; endoskopik taş cerrahisi (Perkütan Nefrolitotomi, RIRS, Üreteroskopi), laparoskopik böbrek ameliyatlarını son teknolojik yöntemlerle uyguluyoruz. İskenderun Gelişim Hastanesi ailesine katıldığım için çok mutluyum” açıklamasında bulundu.

Doç. Dr. Göksel Bayar Kimdir?

Doç. Dr. Göksel Bayar, 2003 yılında Diyarbakır Cumhuriyet Fen Lisesi’nden sonra, İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2014 yılında Şişli Etfal Üroloji Kliniği’nde asistanlığa başlayan Doç. Dr. Bayar, 2015’te Şırnak İdil Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmet görevini yerine getirdi. 2017 yılı Temmuz ayında yapılan Avrupa Üroloji Board sınavını geçerek FEBU unvanı almaya hak kazanan Doç. Dr. Göksel Bayar, 2017 yılı Temmuz ayında Avusturya Salzburg’da yapılan Masterclass toplantısında Türkiye’yi temsil etti. 2017 yılında Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2018 yılında Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2019 yılında Mardin Devlet Hastanesi’nde üroloji uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Göksel Bayar, 2020 Kasım ayında Doçentlik unvanı almaya hak kazandı. Evli ve iki çocuk babası Doç. Dr. Göksel Bayar, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde Üroloji Uzmanı olarak görevine başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.