Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAYMAN: 20 BİN KONUT YAPACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yapımına başlanan Kırıkhan’daki kalıcı afet konutlarının temel kazısı törenine katılarak konutların Kırıkhan’a hayırlı olması temennilerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
YAYMAN: 20 BİN KONUT YAPACAĞIZ

Programda Yayman’a Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, yüklenici firma yetkilileri ve ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

YAYMAN: 20 BİN KONUTU HIZLI ŞEKİLDE TAMAMLAYACAĞIZ

Kalıcı konutların ilk etabına başlandığını belirten Milletvekili Yayman; “Bugün Kırıkhan’ımız için tarihi bir gün iş makinelerimiz kalıcı konutlarımızın yapımı için çalışmalara başladı. Gidenleri geri getiremeyiz ama inşallah geride kalanlara bu kalıcı konutlar vasıtasıyla daha güzel bir hayat sunacağız. Bugün itibariyle 900 konutun yapımına başlandı. İlk etapta 2050 konut, toplamda ise 20 bin konutu Kırıkhanlı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Burası Kırıkhan ile Topboğazı arasında kalan Yörükler Mahallesi’ne bağlı Kırıkhan’ın en değerli alanlarından bir tanesidir. Bugün hafriyat kaldırılıyor, yarın da inşallah konutlarımız bu alanda yükselecek. Konutlarımızda emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanımız Murat Kurum’a ve tüm personellere teşekkür ediyor, konutlarımızın Kırıkhanlı hemşerilerime hayırlı olması temennilerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

YAVUZ: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ilk etapta 2050 adet afet konutunun yapılacağını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Yavuz; “Kırıkhan’ımıza hayırlı olsun. Beklediğimiz gün bugündü. Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızdan, bakanımızdan, Vekilimizden, emeği geçen herkesten. İlk etapta 2050 konut Kırıkhan’ımıza hayırlı olsun, inşallah devamı da gelecek” şeklinde konuştu.

ÇELİK: KIRKHAN’IMIZA HAYIRLI OLSUN

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik de konutların Kırıkhan’a hayırlı olması temennilerini iletti. Başkan Çelik konuşmasında; “Kırıkhan kalıcı konutlarımızın yapımı başladı. 1 yıl gibi kısa bir süre içinde 20 bin konutu tamamlayacağız inşallah. Kırıkhan’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.