Atıf Ceritbinmez’e fahri doktora unvan’ı verildi

CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez’e Varşova Alcide, Gasperi Üniversitesi tarafından fahri doktora unvan’ı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2022 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2022 14:11
https://www.flashgazetesi.net/

Varşova Alcide de Gasperi Üniversitesinde 4.’sünü düzenlenen “Değişim ve Geleceği Şekillendirmek” konulu Uluslararası Akademik Kongreye konuşmacı olarak davet edilen CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez’e fahri doktora unvanı verildi.

CRT Metal’de gerçekleştirilen değişim ve dönüşüm sürecini ilham verici bulan Gasperi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Dr. Iwona Florek’e ve akademisyenlere kendisine layık görülen fahri doktora unvanı için teşekkürlerini ileten Ceritbinmez yaptığı konuşmada, sürdürülebilir gelişim için sistemli çalıştıklarını ve teknolojik gelişmelere bağlı kalarak yatırım yaparken risk analizi çalışmalarına büyük önem verdiklerine dikkat çekti.

Ceritbinmez, sürdürülebilir büyüme için değişime uyumluluğun şart olduğunu ve bu yönde de çalışmaları devam ettirdiklerini sözlerine ekledi.