
Gazeteciler cemiyetini kapıda karşılayan Başkan Teksöz, yapılan ziyaretten dolayı İskenderun Gazeteciler cemiyeti yönetimine teşekkür etti.
Ziyarette konuşan İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına yeniden seçilmenizden dolayı sizleri ve yönetiminizi kutluyorum. Hatay esnafının kalkınması için çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve destekliyoruz dedi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin yaptığı ziyaretin büyük bir öneminin olduğunu vurgulayan Başkan Teksöz, Hatay’ın çok önemli markaları ve ancak bunu yeterince tanıtamıyoruz. Bu konuda esnaflarımıza gerekli destekler verilmeli. Hatay’a baktığımızda Ayakkabı başta olmak üzere Mobilya ve farklı iş kollarında Türkiye ve Dünyaya üretimler yapılmaktadır bu çalışmaları markalaştırarak pazarlamamız gerekiyor dedi.