İTSO YÖNETİMİ ALTINORDU BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Ordu’da düzenlenen Ticaret Festivali programı kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) heyeti, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2025 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2025 16:11
https://www.flashgazetesi.net/

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreterin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, belediye çalışmalarına dair bilgi alındı. İTSO Heyetinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a hediye takdiminde bulundu. Festivalin düzenlenmesine verdiği desteklerden dolayı Başkan Ulaş Tepe’ye teşekkür eden İTSO heyeti ise kendilerine plaket takdiminde bulundu.

Ziyaretin ardından düzenlenen yemek programında iki kurum temsilcileri bir araya geldi. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada, İskenderun ve Altınordu arasında ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve yeni iş birliklerinin hayata geçirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.