Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İSTE, MUTLU OKULLAR PROJESİ’Nİ HAYATA GEÇİRİYOR

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), eğitimdeki uzmanlığının bölge gelişimine katkı sağlaması kurum ve kuruluşlarla iş birliği protokolleri imzalamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
İSTE, MUTLU OKULLAR PROJESİ’Nİ HAYATA GEÇİRİYOR

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), eğitimdeki uzmanlığının bölge gelişimine katkı sağlaması kurum ve kuruluşlarla iş birliği protokolleri imzalamaya devam ediyor. Bu kapsamda Dörtyol Devlet Hastanesi ve Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulu ile “Mutlu Çocuklar” sosyal sorumluluk projesi iş birliği protokolüne imza atan İSTE, üniversite toplum bütünleşmesini sürdürüyor. İmzalanan iş birliği protokolü ile Dörtyol Devlet Hastanesi’ne başvuran çocukların ayaktan ve yatarak tedavileri esnasında hastaneye uyum sürecini kolaylaştırmak, sosyal gelişimlerinin sekteye uğramaması için gerekli önlemlerin alınmasını sağlamak, hastanede yatış sürecinin çocuk, hasta ve ailesi için en az örseleyici ve en yüksek verimlilik ile geçmesini sağlamak hedefleniyor.

Bu hedeflerin gerçekleşmesi için ‘Müzik Dinletisi, Sanat Atölye Çalışmaları, Zekâ Oyunları Atölye Çalışmaları ve Çocuk Poliklinikleri Duvar Boyaması’ gibi çalışmaların yapılacağını belirten İSTE Rektörü Tolga Depci, “Daha önce de belirttiğim gibi bölgedeki kurum ve kuruluşların başarılı olması için iş birliklerini ve paydaşlıklarını gereklilik olarak görüyor ve önemsiyorum. Bu doğrultuda gerçekleşen protokollerin de gerek bölgemiz gerekse ülkemizin geleceğine anlamlı dokunuşları olduğunu düşünüyorum. Neslimizin geleceği olan çocuklarımıza yönelik imzaladığımız bu projenin herkese hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.