Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde enkaz altında kalarak iki bacağını kaybederek yaşam mücadelesi veren Onur Kaba’ya Hatay AFAD İl Müdürlüğü tarafından Akülü Tekerlekli Sandalye hediye edildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2025 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2025 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
AFAD UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

6 Şubat 2023 tarihinde Hatay’da meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depreme Cebrail Mahallesi’ndeki evinde yakalanan ve yaklaşık 87 saat enkaz altında kaldıktan sora umutların tükendiği bir anda kurtarılarak ve daha sonra bacaklarının kesilmesiyle Ampute olan Onur Kaba’ya Hatay AFAD İl Müdürlüğü tarafından Akülü Tekerlekli Sandalye hediye edildi.

SOKAKLARA YENİDEN ÇIKABİLECEK
Yayladağı İlçesi’ne bağlı Şenköy Mahallesi’nde baba evinde ikamet eden ve Antakya’da yakalandığı depremde 87 saat enkaz altında kalarak bacaklarının kesilmesi sonucu Ampute olan Onur Kaba, Hatay AFAD İl Müdürlüğü tarafından hediye edilen Akülü Tekerlekli Sandalye ile az da olsa özlediği sokaklara yeniden çıkabilecek.
Akülü Tekerlekli Sandalye hediyesinden dolayı AFAD Ekiplerine teşekkür eden Onur Kaba, “Yaşadığım zorlu süreçlerde yanımda olan başta ailem olmak üzere şahsıma desteğin sağlanmasında emeği geçen devletimizin kurumlarından ve yetkililerinden Allah binlerce kez razı olsun. Çok heyecanlıyım ve mutluyum” dedi.

VALİ MASATLI VE AFAD HATAY İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE TEŞEKKÜR
Şenköy Mahallesi’nde yaşam mücadelesini sürdüren Onur Kaba’nın baba evinin kapısı Hatay AFAD İl Müdürlüğü Ekipleri tarafından beklenmedik bir anda çalınmasıyla birlikte adeta mutlu olan baba Şerafettin Kaba, “6 Şubat’ta meydana gelen depremde oğlum Onur’un 87 saat sonra kurtarılması sonucu aramızda olduğu için Allah’a şükrediyorum. Oğlum Onur’un zorlu yaşam mücadelesi esnasında devletimizin başta sağlık kurumları olmak üzere, sosyal ve yardımlaşma kurumlarına, hayırsever işadamlarına teşekkür ederken, beklenmedik bir anda kapımızın çalınmasında ve Akülü Tekerlekli Sandalye hediyesinden dolayı Hatay Valisi Sn. Mustafa Masatlı’ya, Hatay AFAD İl Müdürü Sn. Taner Bayındır ve AFAD ekiplerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.