Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arslan'dan HAK-İŞ Hatay İl Başkanlığına Ziyaret

Hak iş konfederasyonu Genel başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Hatay İl Başkanlığını ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2022 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Arslan'dan HAK-İŞ Hatay İl Başkanlığına Ziyaret

Hak İş il başkanı ve Özçelik İş İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör tarafından çiçeklerle karşılanan Mahmut Aslan yeni yapılan il başkanlığını gezerek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Çalışmalar halkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hak İş il başkanı Güngör bizim için bir başkandan öte bir bilge liderimiz duayenimiz olan Mahmut ASLAN beyin ülkemizde ve dünyadaki emekçiler için yaptığı mücadeleye şahidiz. Rabbim başımızdan eksik etmesin dedi.

Ziyarette emekçilerin sorunları ve ülke gündemindeki konular ele alındı.

Ziyarette Hak iş konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Fehmi Azboy, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkan Yardımcıları ve Hizmet-İş Sendikası Genel Merkez Kadın Komite Başkanı Hatice Ayhan da yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.