Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arsuz Uluçınar Mahallesi’ndeki Köprü Yolu Asfaltlanıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Arsuz Uluçınar Mahallesi’nde yapılan köprüde asfaltlama ve yol genişletme çalışması başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2021 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Arsuz Uluçınar Mahallesi’ndeki Köprü Yolu Asfaltlanıyor

HBB Fen işleri Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıllarda sel sonrası yeniden yapılan Arsuz Uluçınar Mahallesi’ndeki köprünün yolunu daha modern bir hale getirmek amacıyla çalışma yapan HBB ekipleri, 700 metre uzunluğunda beton asfalt çalışması başlatarak şehir içi trafik akışının rahatlamasını planlıyor.

İmar planında bulunan yolun asfaltlanmasının yanı sıra genişletme çalışmaları yapan HBB, eski yol ile köprü arasında bulunan yolda kot farkını gidermek amacıyla asfaltın yükseltilmesini ve menfez çalışması yapılarak yol üstünde oluşacak su birikintilerinin önüne geçilmesini sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.