Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşçılık Okulu Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, bireylerin eğitim yaşamlarına katkı sağlayacak ve onları mesleki anlamda daha donanımlı hale getirecek hizmetlerini her geçen gün daha ileriye taşımaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2020 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Aşçılık Okulu Başlıyor

Hatay halkının kişisel ve mesleki gelişimini ilerletmek amacıyla nitelikli çalışmalara imza atan ve uzman kadrosu ile hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, Aşçılık Okulu için geri sayıma başladı.

Hatay Meslek Edindirme Kursu (HATMEK), Unesco Hatay Gastronomi Evi ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile ücretsiz olarak düzenlenen Aşçılık Okulu’nda ilk eğitim programı ‘Aşçı Çırağı’ olacak ve haftanın 3 günü saat 17.00 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Devam zorunluluğu olan ve 3 ay sürecek eğitime kayıt yaptırmak isteyen katılımcıların 18 yaşını doldurmuş olması gerektiğini vurgulayan yetkililer; başvuruların 1-6 Kasım tarihleri arasında Unesco Hatay Gastronomi Evi’nden kimlik fotokopisi ve mezuniyet belgesi ile şahsen yapılması gerektiğini belirtti.

Ayrıca koronavirüs salgını dolayısıyla sınırlı sayıda başvuru alınacağını ifade eden HBB yetkilileri, eğitim programı sonrasında katılımcılara MEB onaylı sertifika verileceğini ifade etti.  


 

 

    
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.