Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AŞIRI YAĞIŞLAR NEDENİYLE TIKANAN SULAMA KANALLARI TEMİZLENDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle çamur ve atıklarla tıkanan sulama kanallarında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
AŞIRI YAĞIŞLAR NEDENİYLE TIKANAN SULAMA KANALLARI TEMİZLENDİ

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı ekipler; Antakya, Defne ve Samandağ ilçelerinde bulunan sulama kanallarında aşırı yağışlar sonrası ortaya çıkan tıkanma nedeniyle temizleme çalışması başlattı.

Ekipler, Antakya’da Serinyol ve Ekinci Mahallerinde 12; Defne’de Yeşilpınar, Gümüşgöze, Samankaya, Tavla, Özbek, Güneysöğüt ve Toygarlı Mahallelerinde 41; Samandağı ilçe merkezi, Değirmenbaşı, Koyunoğlu, Kuşalanı, Mızraklı, Sutaşı, Tekebaşı, Uzunbağ, Avcılar, Çanakoluk, Eriklikuyu, Fidanlı, Huzurlu, Kapısuyu, Meydan ve Karaçay Mahallelerinde ise toplamda 108 kilometrelik sulama kanalında temizlik çalışmalarını tamamladı.

Temizlik sonrası ortaya çıkan atıklar ekipler tarafından bertaraf edildi.

Su taşkın ve baskınlarının önüne geçmek için tedbirler aldıklarını aktaran HBB yetkilileri, çalışmaların il genelinde ihtiyaç olan ilçeler ve mahallelerinde süreceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.