Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN MEHMET HORUZ: YENİ YILA, YEPYENİ UMUTLARLA GİRİYORUZ…

S.S. Arsuz Gözcüler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 00:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
BAŞKAN MEHMET HORUZ:   YENİ YILA, YEPYENİ UMUTLARLA GİRİYORUZ…

Başkan Horuz mesajında; 

 ‘’Acısıyla tatlısıyla yaşadığımız bir yılı daha geride bırakırken yepyeni bir yıla girmenin sevincini yaşıyoruz. Geride bıraktığımız 2023 yılının muhasebesini yaptığımız şu günlerde, hayata geçirmek istediğimiz yeni hedefler için, yeni yılda büyük ümit ve beklentiler içerisindeyiz. Umarım ülke genelinde barışın, mutluluğun, huzurun, sevgi ve saygının hakîm olduğu, bolluk ve bereketin, kazancın daha çok olduğu bir yıl geçiririz. 

Ekonomik yönden büyük zorluklarla mücadele eden değerli Esnaf ve Sanatkârlarımız umarım yeni yılda yeni umutlarla, yeni projelere imzalar atılır ve hem ekonomimiz gelişir, hem de güçlü bir Esnaf ve Sanatkâr yaratmanın sevincini yaşarız. 

S.S Arsuz Gözcüler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı olarak, hoşgörü ve dayanışma içinde hareket ettiğimiz başta Esnaf ve Sanatkârlarımız olmak üzere, tüm Türkiye’nin, Yeni Yılını en içten dileklerimle kutlar, 2024 yılının herkese sağlık, başarı, mutluluk ve bol kazanç getirmesini temenni ederim.’’ Dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.