Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN TOSYALI, AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında akülü tekerlekli sandalye dağıtımlarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
BAŞKAN TOSYALI, AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 200 adet akülü tekerlekli sandalyenin dağıtıldığı programda, bugüne kadar yaklaşık 2000 dağıtım gerçekleştirdiklerini belirtti.

HER DAİM YANLARINDAYIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in de katıldığı programda, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, akülü tekerlekli sandalye dağıtım öncesi her yaştan yürüme engelli vatandaşlarla tokalaştı, hal hatır sordu.

Başkan Fatih Tosyalı, "AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ve Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek ile birlikte Belediye binamızda gerçekleşen programda, Belediyemizden talepte bulunan kentimizin farklı mahallerinde yaşayan yürümekte zorluk çeken ve ihtiyaç sahibi 200 hemşerimize daha Akülü Tekerlekli Sandalye hediye ettik. İmkânlar ölçüsünde yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.”dedi.

İSKENDERUN’DA ENGELLER AŞILIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise konuşmasında, “Başkanımız Fatih Tosyalı’yı tebrik ediyorum, gerçekten çok önemli bir görev üstlenmiş. Bu konuda yapılan çalışmalar engeli kardeşlerimiz tarafından baktığımızda çok önemli. Her zaman

yanlarında olacağız, ihtiyaçları için koşturacağız, çözüm bulacağız. Deprem sonrasında yaralanıp ampute olan vatandaşlarımız var. Onlar için de bu bölgede protez merkezi kurmak istiyoruz” dedi.

BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Kaymakam Demiryürek ise, “En güzel organizasyon” diye nitelendirdiği program hakkında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Akülü Tekerlekli Sandalyelerin dağıtımı gerçekleştirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.