Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tosyalı, Kavaklıouluk’ta Vatandaşların Sorunları Dinledi

Sorunları dinlemek ve hızlı çözüm üretmek amacıyla mahalle gezilerini aksatmadan devam ettiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kavaklıoluk mahallesine ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2020 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Başkan Tosyalı, Kavaklıouluk’ta   Vatandaşların Sorunları Dinledi
 Kavaklıoluk Mahallesi muhtarı Fethi Bakır, Belediye Meclis üyesi Sedat Bakır ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşların istek talep ve temennilerini dinledi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Kavaklıoluk Mahallesinde Muhtarımız Fethi Bakır, Meclis üyesi Sedat Bakır ve kıymetli mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Mahallede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak istek, öneri ve talepleri dinledik. Kıymetli hemşerimize hizmet noktasında istişarelerimizi sürdüreceğiz ” şeklinde konuştu.

Her mahalleye eşit hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Yağmur, çamur, sıcak, soğuk demeden tüm mahallelerimize hizmet götürmeye devam ettiğimiz gibi mahalle gezilerimizi sık sık yaparak muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve yerinde tespitlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için her zaman önemlidir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı, mahallede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında mahalle sakinleri ile fikir alışverişinde bulundu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.