Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tosyalı Koronavirüsle Mücadele İle İlgili Muhtarlara Bilgi Verdi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçede görev yapan muhtarlar ile video konferans yolu ile görüşerek Korona virüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2020 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Başkan Tosyalı Koronavirüsle Mücadele İle İlgili Muhtarlara Bilgi Verdi
 Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde muhtarlıkları ,parkları,açık alanları ,sokak ve caddeleri periyodik bir şekilde dezenfekte ediyor.

Yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili ve süreç hakkında muhtarlarla değerlendirmelerde bulanan Başkan Fatih Tosyalı," Durmadan, yorulmadan, mahallerimizde Dezenfeksiyon çalışmalarımız sürüyor. Modern Evler Mahallesi Muhtarımız Mehmet Mustafa Gözüküçük, Yunus Emre Muhtarımız Ahmet Mücahitoğlu ve Sakarya Mahallesi Muhtarımız Mustafa Tuzluoğlu ile video konferans yolu ile görüşerek dezenfeksiyon çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çalışmalarımız hız kesmeden kent genelinde devam edecek."dedi.

Mahalle Muhtarlarından Başkan Fatih Tosyalı'ya Teşekkür

Muhtarlar ise yapılmak olan çalışmalar ile ilgili Başkan Tosyalı'ya teşekkür ederek "el birliği ile bu salgının üstesinden geleceğiz. Belediye Başkanımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Mahallelerimizde dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor. Tüm belediye ekiplerine de teşekkür ediyoruz" şeklinde görüş beyan ettiler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.