Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN ÜSTÜN’DEN, ‘23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’ MESAJI

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 01:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 01:44
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
BAŞKAN ÜSTÜN’DEN, ‘23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’ MESAJI

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açıldığı 23 Nisan 1920, bağımsızlık ve milli irademizin dünyaya ilan edildiği gündür. 104 yıldır milli iradenin, demokrasinin ve bağımsızlığın temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi, tarihimizin en önemli sembollerinden biridir. Tarihimizde bir dönüm noktası olan 23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram ilan edilmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünyada tek çocuk bayramı olma özelliği taşıyan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara armağan etmesi, gelecek nesillere duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 

Bu duygu ve düşüncelerle TBMM’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve şehitlerimize Allah'tan rahmet, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza da sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyorum. ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum,” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.