Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MİLLETVEKİLİ MULLAOĞLU'NDAN İGC’YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu ve parti yöneticileri İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek ülke ve bölge gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2025 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2025 22:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
MİLLETVEKİLİ MULLAOĞLU'NDAN  İGC’YE ZİYARET

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, cemiyete yapılan ziyaretten dolayı Milletvekili Servet Mullaoğlu’na teşekkür ediyorum dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu ise Doğru ve güvenilir habercilik, demokrasinin temel dinamiklerinden biridir. Halkın gerçekleri öğrenme hakkı, özgür basın ile mümkündür dedi.

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, deprem bölgesinin kalkınması için yoğun bir çalışma var. Yok desek yanlış olur. Bizlerde Sorun ve sıkıntıların bulunduğu bölgeleri gündeme getiriyoruz. Yetkili kurumlarla görüşerek konunun çözülmesini sağlıyoruz. Hatay’da bize bildirilen tüm sorunların yakın takibini yaparak Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Afad ve Milletvekilli Arkadaşlarımızla durumu izah ediyoruz dedi.

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu’nun ziyaretine Gençlik Kolları Genel Başkan Yrd. İklime Kabasakal, ilçe yönetim kurulu. Kadın kolları ve İskenderun Belediye Başkan Aday adaylarından Av. Cihan Önal’da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.