Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ergündüz: “Sorunları adalet duygusuyla eşitlikçi bir yönetim ile çözeceğiz”

‘Herkesin, her kesimin adayı’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ergündüz, halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Ergündüz: “Sorunları adalet duygusuyla eşitlikçi bir yönetim ile çözeceğiz”
 Ak Parti’den İskenderun Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamasının ardından dur durak bilmeden çalışan Ergündüz, sık sık her kesim vatandaşla buluşarak, projelerini anlatıyor.

Belediye Başkanı olması durumunda İskenderun’un çok gelişeceğini ifade eden Ergündüz, "Yaşadığım kentin sorunlarına hakimim ve çözüm yollarını biliyorum. Sorunların çözümünde adalet duygusuyla, liyakat üzerine kurulu bir ekiple eşitlikçi bir yönetim gerçekleştireceğiz. Yapacağımız tüm hizmetlerimizle daima halkımızın gönlünde olacak, insanlarımızın duasını alabilmek için çalışacağız” dedi.

Ergündüz: “Aday olduğum takdirde en az 20 bin fark atacağıma. Oldukça iddialı konuşuyorum. Aday olduktan sonra da sıkmadık el bırakmayacağım. Bunun için arkadaşlarımla birlikte aday gibi çalışacağız ve İskenderun Belediyesini bir kez daha Ak Partili bir belediye yapacağız. Çünkü ben ‘Her kesimin ve herkesin adayıyım’” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.