Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Ve Spor Bakanından 5 Temmuz İskenderun Spora Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İskenderun’a yeni bir stadyum yapacaklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2019 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
Gençlik Ve Spor Bakanından 5 Temmuz İskenderun Spora Ziyaret
 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun 5 Temmuz stadında incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu BAL (Bölgesel Amatör Ligi) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderun spor kulüp yönetimine ve takımına başarılar diledi.

5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Başkan yardımcıları Ahmet Keskin, Suat Alpaydın, As Başkan Bünyamin Saraçoğlu, Takım Kaptanı Haşim Ateş ve futbolcular tarafından karşılandı.
Bakan’ın gezi incelemeleri sırasında sahada hazır bulunan turuncu-mavili takım futbolcularıyla da tek tek tokalaşan Bakan Kasapoğlu’na günün anısına üzerinde İskenderun'a Değer ve isminin yazılı bulunduğu forma hediye edildi.

Bakan Kasapoğlu, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Sabahat Özgüsoy, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Varlık Fonu Üyesi Fuat Tosyalı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Kaymakamı İskenderun Yönden, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, beraberindekiler, Turuncu-Mavili takım ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.