Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSB'DE 23 NİSAN SPORTİF BAŞARILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

İskenderun ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okullar arası birçok branşta kız ve erkeklerin sportif müsabakaların ödül töreni gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
GSB'DE 23 NİSAN SPORTİF BAŞARILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün ev sahipliğinde İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor salonunda müsabakalara yaklaşık 450 sporcu katıldı.

Sportif aktiviteler sonucunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, "Bu gibi etkinlikler çocuklarımızın hem depremden daha rahat çıkması, sosyalleşmesi ve hem de 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuklarımızla yaptığımız sportif faaliyetlerin ödül törenini yaparak dereceye giren sporcularımıza madalya ve kupalarını verdik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Tüm sporcularımızı öğrencilerimizi de başarılarından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ödül törenine İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Koordinatör Kaymakamlar Miyase Demirkoparan ve Ceyhun Denli, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Demir, veliler ile sporcular katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.