Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK, HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI'YI AĞIRLADI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Valisi Mustafa Masatlı'yı makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK, HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI'YI AĞIRLADI

Vali Masatlı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin sonuçlarının ilanıyla HBB Başkanlığına seçilen Mehmet Öntürk’ü tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. 

Görüşmede Vali Masatlı, anı defterine “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Hatay’ımıza Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Mehmet Öntürk kardeşimi canıgönülden kutluyorum. Tarihinin en zor döneminde ‘Şehir Emini’ olarak seçilen Başkanımıza Allah (C.C.) yar ve yardımcı olsun.” ifadelerine yer vererek anı defterini imzaladı.

6 Şubat depremleri sonrası büyük kayıpların yaşandığı Hatay’da şehrin yeniden ayağa kaldırılması adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Vali Masatlı, il genelinde belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde koordine edilmesi ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması için el birliğiyle çalışacaklarını iletti.

Hatay’da herkesin acıları olduğunu belirten Öntürk; şehir yeniden ayağa kaldırıldığında acıların da bir nebze de olsa azalacağını bu noktada devletin tüm birimleriyle uyum içinde çalışacaklarını bildirdi.

Görüşmenin ardından Başkan Öntürk, Vali Masatlı'ya nazik ziyaretlerinden dolayı onur duyduklarını aktararak teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.