Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İSKENDERUN MADENİ İŞLER ODASINDA YENİ BAŞKAN METİN ORDULU

İskenderun Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan Genel Kurulunda seçimi kazanan Metin Ordulu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2026 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2026 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
İSKENDERUN MADENİ İŞLER ODASINDA YENİ BAŞKAN METİN ORDULU

SEN ,BEN YOK BİZ VARIZ

İskenderun Madeni İşler Odası Başkanı seçilen Metin Ordulu yaptığı açıklamada,demokratik olgunluk içinde bir seçim geçirdiklerini söyledi.

Ordulu şunları söyledi:

"Bu seçim süreci İskenderun'unumuza yakışır sevgi saygı ortamında geçmiştir .

Bundan sonra odamızı ve esnafımızı bir adım daha ileri götürmek için mücadele edeceğiz.

Önceki dönem Başkanımız Ahmet Çardaklı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Diger aday arkadaşlarımızında görüşleri düşünceleri bizler çok önemli .Her zaman istişare halinde olup ortak akılla odamızı yöneteceğiz.

Bu vesile ile Seçim sonuçlarının ilçemizin can damarı olan esnaflarımıza ve güzel ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.