Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İKİ BAVUL DOLUSU” ÇOCUK OYUNU ALKIŞ TOPLUYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “İki Bavul Dolusu” adlı çocuk oyunu Antakya ve İskenderunlu minik öğrencilerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
“İKİ BAVUL DOLUSU” ÇOCUK OYUNU ALKIŞ TOPLUYOR

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şehir Tiyatrosu oyuncuları  "İki Bavul Dolusu" adlı okul öncesi çocuk oyununu Altınözü ve Yayladağı’ndaki gösterilerin ardından Antakya ve İskenderun’da da sahneledi.

Nedim Buğral’ın kaleme aldığı, Tugay Uğurlu’nun yönettiği ve Pırasa ve Hapşu isimli iki palyaçonun birlikte çıktıkları yolculukta başına gelenleri konu alan, Şehir Tiyatrosu oyuncuları Barış Can Gülhan ve Mehmet Harbalioğlu tarafından sahnelenen oyun çocuklara eğlenceli zamanlar yaşatıyor.

25 Eylül’den bu yana Altınözü, Yayladağı, Antakya ve İskenderun ilçelerinde sahnelenen oyun küçük öğrencilerden büyük beğeni topladı

Yetkililer, ücretsiz olan etkinliğe katılmak isteyen vatandaşların Hatay Büyükşehir Belediyesinin Alo 153 hattından detaylı bilgiye ulaşabileceklerini belirtti.

OYUN MERSİNLİ ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

Hataylı çocuklardan alkış toplayan Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “İki Bavul Dolusu” adlı çocuk oyunu bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Mersin Erdemli 1. Çocuk Tiyatroları Festivali’nde minik izleyicilerle buluşacak.

Oyun, 13 Ekim Pazar Günü 13.00 ve 15.00 saatlerinde Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.