Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskenderun Belediyesi Kitap Günleri Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi’nin bu yıl 4.sünü düzenlediği İskenderun Kitap Günleri sürüyor. 100’ü aşkın yayınevi ve 50 yazarın okuyucu ile buluştuğu organizasyon, kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2022 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
İskenderun Belediyesi Kitap Günleri Devam Ediyor

20 Kasım’a Kadar Devam Edecek

Düzenlenen organizasyon ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kitap kokusunun dört bir tarafı sardığı kentimizde Belediyemiz tarafından Atatürk Anıt Alanında düzenlenen İskenderun 4.Kitap Günleri birbirinden değerli yazarlarımızın söyleşileri ve imza günleri ile devam ediyor” dedi.

Okumanın Önemine Dikkat Çekiyoruz

Başkan Tosyalı,” Gençlerimiz, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı kitapla buluşturarak, yazarlarımızla bir araya getirerek okumanın önemine dikkat çekiyoruz. Bilimin, ilimin kaynağı olan kitapların her bireyin hayatının bir parçası olmasını arzu ediyoruz. Bu düsturla yetiştirdiğimiz nesiller, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğinin temelleri olacak” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.