Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskenderun Belediyesi Zabıtasından Gıda Denetimi

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerine yönelik gıda denetimi yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2019 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
İskenderun Belediyesi Zabıtasından Gıda Denetimi
 Ekipler Başkan Fatih Tosyalı’nın talimatları ile kent genelinde fırınlarında gramaj, ruhsat, fiyat ve hijyen denetimi yaptı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyen kuralları ve sağlıklı gıda tüketimine yönelik yaptığı denetimlerinde, imalathanede istenilen şartlara uygunluk, malzemelerin son kullanma tarihi gibi kontroller yaparak, halkın sağlığına tehlike arz edebilecek olumsuzlukları konusunda uyarıda bulundu.

Başkan Fatih Tosyalı, halkın sağlığını koruma noktasında gıda denetimlerini yoğunlaştıracaklarını belirterek, “Bu anlamda zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz farklı noktalarda denetimler sürdürüyor. Vatandaşlarımız şikâyetlerini zabıta müdürlüğümüze her an bildirebilirler” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.