Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskenderun’da Dev Uyuşturucu Operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İskenderun’da bir limanda yapılan operasyonda 6 milyon 264 bin adet captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirildi. Söz konusu yakalama Gümrük Muhafaza ekiplerince bugüne kadar gerçekleştirilen en yüksek miktarlı uyuşturucu hap yakalaması oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 00:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
İskenderun’da Dev Uyuşturucu Operasyonu

Birleşik Arap Emirlikleri'ne transit edilmek üzere İskenderun’da bir limana gelen 17 konteynerda “bina taşı” olarak beyan edilen eşya,  Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince riskli olarak değerlendirildi.

Narkotik dedektör köpek eşliğinde yapılan kontrolde dedektör köpeğin ürünlerin bir bölümüne tepki vermesi üzerine içerisinde uyuşturucu olduğundan şüphelenilen taşlar tek tek kırıldı. Yapılan incelemede taşların içerisinde gizlenen şeffaf paketlerin uyuşturucu haplarla dolu olduğu anlaşıldı.

Yapılan aramada 11 konteyner içerisinde 1 ton 72 kilo ağırlığında 6 milyon 264 bin 259 adet “Captagon” cinsi uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçirilen maddenin piyasa değerinin yaklaşık 313 milyon lira olduğu belirlendi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.