Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskenderun Meydan’a Yeni Altyapı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon ve içme suyu altyapısı bulunmayan mahallelerin problemlerini çözmek adına yeni hat döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2021 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2021 23:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
İskenderun Meydan’a Yeni Altyapı

Vatandaşlar tarafından ALO 185 HATSU Çağrı Merkezine iletilen ve hizmet binalarına yapılan başvurular sonrasında altyapısı olmayan noktaların tespit edilerek gereken hizmetin yapıldığına vurgu yapan Genel Müdürlük, yıllardır altyapısı bulunmayan ve sorun yaşayan Meydan Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine çalışma başlatıldığını aktardı.

İskenderun ilçesine bağlı Meydan Mahallesi 512/1 Sokak’ta çalışma yapan HATSU ekipleri, 200’lük borular ile 200 metre uzunluğunda beton borular ile yeni hat döşemesi gerçekleştirdikten sonra ana kanalizasyon hattına bağlantı yapılmasını sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.