Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskenderun Ziraat Parkta 23 Nisan Şenliğinde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Akdeniz’in en büyük doğal parkı olan İskenderun Ziraat parkta 23 Nisan şenliğinde On binin üzerinde çocuk ve ailesi 23 Nisan kutlamasında doyasıya eğlendi

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 00:49
Kaynak: Haber Merkezi
flashgazetesi.net
İskenderun Ziraat Parkta 23 Nisan Şenliğinde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yakın tarihte hizmete giren Ziraat Parkta 23 Nisan etkinliği gerçekleştirildi. On binlerce çocuk ve aileleri İskenderun kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde bir araya geldi. 6 Şubat Depremi sonrası Coşkuyla kutlanan ilk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demir Yürek,” Sizlerle beraber, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevinci ve mutluluğu içeresindeyiz. Akdeniz’in en büyük doğal parkı olan ve çok yakın zamanda hizmete açtığımız Ziraat Parkta çocuklarımızla bu muhteşem etkinlikte bir aradayız. 23 Nisanların burada kutlanmasının bir gelenek olmasını hepimiz adına diliyorum” şeklinde konuştu.
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, “İskenderun belediyesi öncülüğünde düzenlenen bu şenliğe 10 binin üzerindeki insanımız çocuğumuz gencimiz kadınımız katıldı. Ben burada emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum, özellikle Kızılay ve gönül mutfağına ayrıyeten teşekkür etmek istiyorum gönül mutfağı sabaha kadar çalışıp 5000 tane ikramlık hazırladılar katılanlar için. Çocuğun yüzünü güldüreceğiz demiştik, insanın yüzünü güldüreceğiz demiştik, kadınlarımızın yüzünü güldüreceğiz demiştik bugün 23. günde, 1 Nisan’dan itibaren İskenderun’un, yüzünü güldürmeye başladığımızı düşünüyorum ve İskenderun’da bütün yüzler gülene kadar bizim çalışmalarımız devam edecek 23 Nisan etkinliği dolayısıyla ulu önder Atatürk'e ve Cumhuriyetin kurucusu olan bütün değerlere saygılarımı sunmak istiyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemize bölgemize kutlu olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocukları ilgilendiren kısmıyla bir güne haiz değil. Türkiye’de örnek olabilecek çocuklara özel etkinlikler, bugünden sonra her fırsatta dile getireceğiz bunların zamanı tarihi şu anda arkadaşlarımız çalışıyorlar bu zaman aralıklarıyla beraber yaz şenliklerine başlayacağız, yaz kamplarına başlayacağız, su sporu etkinliklerinden, ilk defa İskenderun’da çocuklarla beraber göreceğiz. Bunların tamamı bir planlama dahilinde kısa sürede İskenderun’a sürprizlerimiz olacak bizleri takip etmeye ve merak etmeye devam etsinler.” Şeklinde konuştu.  
İskenderun’da Adana limon çiçeği festivali benzeri bir festivale şahit olduklarını belirten vatandaşlar ise “Güzel bir etkinlik, biz Adana’nın portakal çiçeği festivalini gördük bizim şehrimizde niye yok diye düşünüyorduk. Şu an bu kalabalık böyle bir ortam böyle bir eğlence bence hem insanımızın hem de çocuklarımızın buna ihtiyacı vardı. Güzel bir şey yani mutlulukla karşılıyoruz gerçekten güzel bir proje oldu, İskenderun halkı için güzel bir hizmet oldu daha da güzellerini temenni ediyoruz inşallah, yarınlarımız daha da güzel olacak inşallah”
Düzenlenen programa İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Jandarma komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım ilçe emniyet müdür yardımcısı Murat Demir çocuklar ve vatandaşlar katıldı.bn

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.