Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTSO’da MESEM İstişare Toplantısı Düzenlendi

İskenderun Teknik Üniversitesine kurulması düşünülen Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) projesi istişare toplantısı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2021 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
İTSO’da MESEM İstişare Toplantısı Düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) aracılığıyla desteklediği 2019 yılı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında, destek almaya hak kazanan “Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Mesleki Eğitim Merkezi” projesi için istişare toplantısı düzenlendi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen istişare toplantısına İTSOYönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu, DOĞAKA İzleme ve Değerlendirme Birimi uzmanı Menal Zübarioğlu,İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Melih Öztürk, İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Benli,  İskenderun OSB’den Derya Soysal ve Ahmet Dokgöz,  İskenderun Teknik Üniversitesinden Süha Orçun Mert,  Hatay Sinerji Müh.Tic. Ltd. Şirketinden Sema Yeşilaslan ve Sercan Lif,Hatay Sinerji Danışmanlık Tic. Ltd.Şti.den Özlem Kutlu ile İTSO Proje Koordinatörü Dilek Yalçın katıldı.

Toplantıda, MESEM Projesi ile ilgili süreç ve gelişmeler değerlendirildi. 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.